Az örökre szóló élményhez elhivatott segítségre van szükség...


 

Rendezzük meg együtt álmaitok legszebb esküvőjét!


Az álom így válik valóra...

Attól a pillanattól kezdve, hogy kiválasztottátok a tökéletes helyszínt, átbeszéljük a felvonuló szolgáltatók körét és az összes apró részletet, ami az esküvőtöket érinti. Nektek csak a döntéseket kell meghozni, a többi teendőt én intézem (tárgyalások, foglalások, szerződéskötések, koordináció, felügyelet stb.), így kényelmesen és nyugodtan készülhettek a várva-várt NAGY NAPRA.

Együttműködés

Szeretek szoros kapcsolatot kiépíteni a párokkal, hiszen életetek egyik legmeghatározóbb élményét bízzátok rám. Bátorítani és támogatni foglak benneteket mindenben, hogy egy olyan napot szervezzünk meg, amely teljes mértékben a Ti elképzeléseiteket tükrözi, rólatok szól és értetek, azaz a Ti boldogságotokért van.
 

 

 

Kapcsolattartás

Az egyik legfontosabb dolgom, hogy folyamatos kapcsolatban legyek veletek, minden felmerülő kérdésetekre, kételyetekre, igényetekre azonnal reagálni tudjak. Ezért telefonon, sms-ben, viberen, emailben, skype-on és messengeren egyaránt elérhető vagyok, hogy a leghatékonyabban tudjunk együtt dolgozni.

 

 

Kreativitás

Egy esküvő megszervezésének csak a képzelet szabhat határt. Segítek abban, hogy az esküvőtök stílusa mindenek előtt egységben legyen a Ti személyiségetekkel, ezentúl pedig a kiválasztott helyszínnel, a dekorációval, valamint a megfelelő szolgáltatói körrel. Ötleteiteket örömmel hallgatom meg, de szívesen adok tanácsokat, javaslatokat - az eddigi tapasztalataim alapján -, hogy aztán közösen építsük fel a Ti legszebb napotokat.

 

 

Válogatott szolgáltatói lista

Esküvőrendezőként feladatom, hogy megtaláljam a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatók körét mind minőségben, mind megbízhatóságban, árban, valamint kölcsönös szimpátiában egyaránt. Biztosak lehettek abban, hogy a kiajánlott szolgáltatók (helyszín, zenekar, fotós, videós, világítás, dekoráció és így tovább) a legjobb választást fogják jelenteni a Ti esküvőtökre - figyelembe véve az elképzeléseitek minden egyes kidolgozott részletét.
 

Kiegészítő szolgáltatások

A maximális segítségnyújtás, tehermentesítés a legfőbb célom azon párok részére, akik velem képzelik el esküvőjük megrendezését. Ha szükségetek van rá, akkor a vendégek utaztatásáról, elszállásolásáról is szívesen gondoskodom, megkímélve ezzel benneteket az újabb feladatoktól. Ha pedig Ti is az esküvőtök helyszínén kívánjátok eltölteni a nászéjszakát, akkor természetesen mindent megteszek a lehető legkedvezőbb feltételek elnyerése érdekében.

 

Ütemterv

A szervezés részeként létre fogunk hozni egy személyre szabott ütemtervet, amely segíteni fogja az esküvőtök minden egyes elemének részletes kidolgozását, a maximális precizitás érdekében. Ez az ütemterv tartalmazni fogja a kiválasztott speciális szolgáltatói kört, az egyedi igényeiteket, kiegészítve minden szükséges információval, bizonyos területeket érintő döntési- és a teljes esküvőt meghatározó fizetési határidőkkel.
 

 

 

 

Költségvetési terv

A nyomonkövethetőség és tervezhetőség érdekében kapni fogtok egy költségvetési adatlapot is, amelyen szerepelni fog az esküvőtöket érintő összes kiadás, szem előtt tartva az általatok megadott költségvetési keretet. Így nyugodtak lehettek afelől, hogy - a szokásokkal ellentétben - a Ti esküvőtök nem fog kétszer, háromszor annyiba kerülni, mint amennyiben az elején megállapodtunk, és amennyit jó szívvel szánnátok rá.

 

Forgatókönyv

Az esküvőtök előtt egy héttel - a szolgáltatókkal együtt - megkapjátok a nagy napra vonatkozó részletes forgatókönyvet, melyből időrendi sorrendbe szedve, Ti is egy átfogó képet kaptok arról, hogy mi, mikor és hol fog történni (ki lesz az adott esemény felelőse, illetve milyen eszközökre vagy információkra lesz szüksége). Mindez segíteni fog minket abban, hogy az utolsó simításokat is elvégezzük, és a maximális felkészültséggel érkezzen mindenki a nagy napra.
 

 

 

 

Megvalósítás

Az esküvőtök napján órákkal a kezdés előtt érkezve ellenőrzöm, hogy a helyszínen minden a szerződéseknek megfelelően van-e előkészítve (megfelelő számú kiszolgáló személyzet, asztalok, terítékek, dekoráció, ültetőkártyák, stb). Semmit sem hagyok a véletlenre! Ellenőrzök egyszer, ellenőrzök még egyszer, majd a háttérből felügyelem és koordinálom az eseményeket, hogy az esküvőtök - a megálmodott tervek szerint - tökéletesen sikerüljön.

 

 


TI CSAK KÉPZELJÉTEK EL...,

...A TÖBBIT BÍZZÁTOK   RÁM!


szekelycili

Esküvőre készültök?

Töltsétek ki az adatlapot!


Kérjük, írja be a képen látható karaktereket:*

Copyright - szekelycili.com

Telefon: +36 30 184 3939

 
Created by Babka Gábor