Az örökre szóló élményhez elhivatott segítségre van szükség...


 

Rendezzük meg együtt álmaitok legszebb esküvőjét!


Amiben a segítségetekre lehetek...

Tanácsadás

 

Az esküvőszervezés nem kis feladat egy menyasszony, vőlegény életében. Rengeteg apró részletből tevődik össze függetlenül attól, hogy 50, 100 vagy 200 fős eseményt szeretnétek megrendezni.

Ha bizonytalanok vagytok abban, hogy hol, hogyan és merre induljatok el, akkor bátran keressetek meg, mert akár személyesen, akár telefonon vagy emailben is szívesen válaszolok kérdéseitekre - s ha kéritek, néhány hasznos tanáccsal is segítelek benneteket.

"Ha már jártatok több esküvőn, akkor talán Ti is találkoztatok olyan menyasszonnyal, vőlegénnyel, akik minden energiájukat bevetve egyedül szervezték meg az esküvőjüket. S mire elérkezett a vágyott nap, este 10 után már messziről is szemmel látható fáradtsággal, mondhatni túlélő üzemmódba kapcsolva próbálták „átvészelni” életük legszebb napját. Sajnos ebben a helyzetben ez nem csak számukra okozott csalódottságot, de a vendégekre nézve is lehangolóan hatott."

Ti ne essetek ebbe a hibába! Töltsétek ki az adatlapot és élvezzétek, ahogyan a segítségemmel minden elrendeződik körülöttetek.

 

 

Szervezés

Bár elcsépeltnek hangzik, mégis van benne igazság: a mai világban, a sok munka, a túlórák, a gyorsan szaladó hétvégék mellett nem mindenkinek jut ideje saját esküvője megszervezésére. Reggel korán indultok dolgozni, este későn, fáradtan értek haza, hétvégén pedig szeretnétek pihenni, elutazni, a hobbitoknak élni vagy a családdal minőségi időt tölteni.

Netán egyszerűen csak nincs kedvetek egy ekkora feladatba belevágni és minden szabadidőtöket erre áldozni.

Esküvőrendezőként feladatom, hogy segítsek minden szolgáltatót megtalálni, a tárgyalásokat lebonyolítani, szerződéseket megkötni, a foglalásokat elintézni, rendeléseket leadni, azaz minden teendőt számotokra előkészíteni. A cél, hogy maximálisan tehermentesüljetek, ezáltal a készülődésben, s később a ráhangolódásban csak egymásra kelljen figyelnetek.

"S hogy egy mindennapi példát említsek, rengeteg pár büszkén meséli az esküvője előtt akár fél évvel is, hogy ők már teljesen készenállnak a nagy napra. 1-2 hónap vagy akár néhány hét alatt mindent megszerveztek, lefoglaltak, beszereztek, s hátra dőlve jelentik ki, hogy nekik bizony már csak a kényelmes várakozás maradt hátra. Nem értik, mások mivel vesztegetnek el annyi időt, hogy akár fél évig is eltart az esküvőjük teljes megszervezése. Igen ám, de amikor a naptárban alig 1-2 hét választja el őket a kitűzött dátumtól, végeláthatatlan kérdések formájában jönnek a „problémák”, s hirtelen realizálják, hogy mennyi mindenre nem gondoltak. Majd pánikszerűen, kapkodva, s nem kevés aggodalommal telve töltik el az utolsó napokat, vagy még rosszabb esetben, a várva várt esküvőjük napját is."

Ugye Ti szeretnétek ettől megkímélni magatokat?

 

 

 

Megvalósítás

 

Azaz esküvőrendezés a maximumon.
A hónapokig tartó szervezés gyümölcse, hogy a nagy napon biztosak lehettek abban, hogy minden a helyén van, mindenki tudja mi a feladata, és ez nem csak elméletben működik, de a gyakorlatban is 100%-osan helyt áll. Ezáltal mentesültök minden kérdés, minden zavar és idegeskedés alól.

Az esküvőtök napján, a korai órákban érkezve kezdem a rendezvény koordinálását, felügyeletét. Minden részletet ellenőrzök, segítem a zenekar, a vőfély/ceremóniamester, dekoratőr, felszolgálók és egyéb szolgáltatók munkáját, hogy összehangoltan, zökkenőmentesen menjünk végig a forgatókönyv minden egyes pontján, mialatt Ti a legnagyobb nyugalomban átadhatjátok magatokat életetek legszebb napjának.

„Ki ne emlékezne olyan esküvőre, ahol szinte az érkezés pillanatától kezdve szó szerint egy káosz közepén érezhették magukat a vendégek. Szinte tapintható a feszültség, ide-oda rohangáló örömanyák, örömapák, testvérek, koszorúslányok, tétován álldogáló szolgáltatók, akik várnak a vőlegény útmutatására, aki vár a menyasszony válaszára, ráadásul a teljes program a kezdetektől késésben van…és még csak a vendégvárásnál tartunk.”

Kerüljétek el, hogy a Ti esküvőtökön is a fejetlenség uralkodjon. Keressetek bizalommal és örömmel segítek Nektek mindenben!

 

 

+1 Tanulság: Ne hagyjátok figyelmen kívül!

Hiába próbálunk sokszor mások hibájából okulni, s nyugtázzuk magunkban, hogy hogyan tudnánk gyorsabban, szebben, egyszerűbben, precízebben, ötletesebben megszervezni egy esküvőt, a gyakorlat valahogy mindig mást mutat.

Hiába jártatok akár Ti is jó néhány esküvőn, vagy éltétek át a szervezést családon belül, barátokon keresztül, nem tudtok mindenre felkészülni, mert nem ugyanazt az esküvőt, nem ugyanazzal a helyszínnel, szolgáltatókkal, eszközökkel, vendégekkel élitek újra, s abban biztosak lehettek, hogy a változó dolgok, rengeteg váratlan és sokszor nem kívánt helyzetet idéznek elő.

Egy kiegyensúlyozott, kipihent, boldog ifjú pár látványa különleges csillogást, hangulatot varázsol az esküvőre, ami az eseményhez méltó, határtalan jó kedvet és örömöt bizony az est végéig fenntartja mind a vendégeknek, mind a szolgáltatók körében. Nem is beszélve a menyasszonyról és a vőlegényről. ;)

Kedves ifjú pár, a döntés a Ti kezetekben van. 
Ha segítségre van szükségetek, szeretettel várom a jelentkezéseteket!

 

 

TI CSAK KÉPZELJÉTEK EL...,

...A TÖBBIT BÍZZÁTOK   RÁM!


szekelycili

Esküvőre készültök?

Töltsétek ki az adatlapot!


Kérjük, írja be a képen látható karaktereket:*

Copyright - szekelycili.com

Telefon: +36 30 184 3939

 
Created by Babka Gábor