Az örökre szóló élményhez elhivatott segítségre van szükség...


 

Rendezzük meg együtt álmaitok legszebb esküvőjét!


Esküvőre készülődtök?

Habár a legnagyobb döntést már az eljegyzés pillanatában meghoztátok, amint komolyabban hozzákezdtek a készülődéshez, Ti is látni fogjátok, hogy rengeteg feladat, szervezés és döntéshelyzet előtt álltok, míg a várva várt menyegző napja felvirrad rátok.

Amennyiben a szervezés terhét másra bízzátok, rengeteg fáradságtól és váratlanul felmerülő nehéz helyzettől óvjátok meg magatokat, illetve a Titeket körülvevő családi, baráti környezeteteket. 

Ha pedig már mindezen túl vagytok és eldöntöttétek, hogy profi esküvőszervezőt hívtok segítségül, akkor feltétlenül olyan embert válasszatok, aki számotokra az alábbi 7 feltételnek a teljesség igényével, és minden kétség nélkül megfelel:

 

 bizalmat ébreszt bennetek,

 szimpátiát vált ki belőletek,

 kreatív,

 felelősségteljes,

 alkalmas a szervezésre,        

 empatikus,

és nem utolsó sorban szakértő.

 


Bevált módszerrel...


Esküvőrendezőként lépésről-lépésre vezetlek Titeket végig a szervezés izgalmas és varázslatos útján. Mindegy, hogy 6 hónap, 12 hónap, vagy még ennél is több időtök van a készülődésre, csak egy a fontos: itt és most minden Rólatok szóljon.

A Ti esküvőtök, a Ti gyerekkori álmaitok, titkon dédelgetett vágyaitok forognak most kockán. Éppen ezért nem csak a cél, hanem az odáig vezető út is meghatározó pillanatokat tartogat számotokra, amelyeket kizárólag szívből jövő mosollyal és könnyed, örömteli várakozással szabad átélnetek.

Ha velem tartotok, érezni fogjátok, hogy biztos kezekben vagytok, és a legjobb döntéseket hozzátok meg a sikeres esküvőtök érdekében. De ami még fontosabb, hogy az álmatlan éjszakákat, vagy az ilyenkor rengeteg feszültséget okozó stresszt és idegeskedést hátrahagyva, kiegyensúlyozottan készülődhettek a nagy napra.

Esküvőtök életetek végéig meghatározó emlék marad számotokra, ezért komoly előkészületeket, szervezést és felkészültséget igényel, hogy erre az egy napra összpontosítva, minden a tervek szerint alakuljon. Sőt, még a vártnál is több örömet és boldogságot ajándékozzon. 


 

 

Miért engem válasszatok?

 

Székely Cili

Okleveles esküvőrendező

 

  Mindig a legjobb minőségre törekszem,

  maximálisan a Ti igényeitekre figyelek, de

  hasznos tanácsokkal is ellátlak benneteket,

  megszabadultok a szervezés okozta stressztől,

  Nektek csak hátradőlve élveznetek kell a
       körülöttetek zajló eseményeket
, hiszen

  mindent kézben tartok és

  koordinálok helyettetek.

 

Tudom, hogy mennyire fontos ez a nap egy menyasszony és egy vőlegény életében, nem is beszélve a Titeket elkísérő vendégekről. Maximálisan azon vagyok, hogy segítsek megtalálni és kiválasztani a legjobb helyszínt, figyelembe véve az elképzeléseiteket, az esküvőtök stílusát, valamint minden egyéb felmerülő részletet. Eközben Nektek csak annyi a dolgotok, hogy a legnagyobb örömmel és szeretettel együtt hangolódjatok a nagy napra. A többit majd én intézem helyettetek. ;)


Számotokra mit jelent az "álomesküvő"?
Töltsétek ki az adatlapot és találkozzunk
személyesen, hogy átbeszéljük a részleteket!


szekelycili

Esküvőre készültök?

Töltsétek ki az adatlapot!


Kérjük, írja be a képen látható karaktereket:*

Copyright - szekelycili.com

Telefon: +36 30 184 3939

 
Created by Babka Gábor